Perez: "Ajax is mijn club"

Na een kortstondig verblijf in Eindhoven is Kenneth Perez na de winterstop weer teruggekeerd bij Ajax. De aanvallende middenvelder wil zijn carrière ook graag afsluiten bij de Amsterdamse club.

Tijdens zijn verblijf in Eindhoven liet de Deen in het televisieprogramma Holland Sport al doorschemeren dat Ajax eigenlijk zijn club is. Dat hij al snel weer zou terugkeren naar Amsterdam had niemand verwacht. "Ik heb gewoon iets met Ajax. Altijd gehad en daar is ook niks aan veranderd," aldus Perez. "In het voetbal is niets zeker - ik ben daar misschien wel het beste voorbeeld van - maar normaal gesproken is Ajax mijn laatste club."

Met het eerste elftal zoals dat er nu staat wil Perez graag kampioen worden. "We staan slechts drie punten achter op PSV. Als iedereen de wil heeft om te winnen, en dan heb ik het over de échte wil om te winnen, dan kunnen we heel sterk voor de dag komen. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om Ajax succes te brengen. Ik ben eerzuchtig. Dat werkt niet altijd in mijn voordeel, maar het heeft me wel gebracht waar ik nu sta."