Ajax polst Seedorf over terugkeer

In Dubai heeft Ajax-voorzitter John Jaakke een ontmoeting gehad met Clarence Seedorf. De middenvelder van AC Milan werd gevraagd of hij iets ziet in een terugkeer naar Amsterdam.

"Ik dacht eerst dat het een grapje was, omdat het me een beetje overviel", aldus Seedorf. "Daarna zei ik: je weet het nooit. Waarna hij op serieuze toon vroeg of er over te praten viel."

Ajax is tevreden met het antwoord van Seedorf. "Clarence zei dat we het daar in de toekomst best eens over konden hebben", aldus voorzitter Jaakke. "Ik verwacht heus niet dat hij op korte termijn naar Ajax komt, maar ik wilde deze gelegenheid niet voorbij laten gaan om hem te laten weten dat hij meer dan welkom is bij ons."

Ondanks het positieve gesprek lijkt het er niet op dat Seedorf snel een handtekening onder een contract bij Ajax zal zetten. "Mijn contract bij Milan loopt tot 2011 en ik heb het nog steeds prima naar mijn zin. Ik vind het mooi dat Ajax me zou willen terughalen, dat betekent dat ze goede herinneringen aan me hebben. En dat is wederzijds."

"Maar ik heb me verbonden aan AC Milan en daar ben ik blij mee", vervolgt Seedorf zijn verhaal. "Ach, je weet nooit hoe dingen gaan lopen in de toekomst. Ik vind dat je nooit dingen moet uitsluiten in het leven. Dus zeg ik nooit nooit."