Uitslagen SkyRadio Tennis Masters dag 2

Vandaag stond de tweede dag van de SkyRadio Tennis Masters op het programma. In Rotterdam verscheen onder andere Elise Tamaëla op de baan.

De eerste wedstrijd op de dag ging tussen Pauline Wong en Richel Hogenkamp. Hogenkamp, Nederlands kampioen tot achtien jaar, maakte te vaak fouten en verloor vrij kansloos van haar tegenstandster. Wong, de nummer zeven van de plaatsingslijst, was niet in haar beste doen maar won uiteindelijk met 6-3 en 6-2.

Ook Elise Tamaëla wist vrij gemakkelijk de tweede ronde te bereiken. Tamaëla wist Suzanne van Hartingsveldt vrij gemakkelijk te verslaan in twee sets 6-1 en 6-4. Tamaëla zal in de volgende ronde Renée Reinhard of Seda Noorlander treffen.

De laatste wedstrijd van de middagsessie ging tussen Michel Koning en Nick van der Meer. In de eerste set ging het lange tijd gelijk op en moest uiteindelijk een tiebreak de beslissing brengen. Michel Koning was de sterkste in de tiebreak. Ondanks een aantal foutieve beoordelingen van de lijnrechters, wist Koning uiteindelijk in de tweede set vrij gemakkelijk naar 6-2 te gaan en won hiermee de wedstrijd.

De als tweede geplaatste Jesse Huta Galung heeft zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Masters. De Haarlemmer wist met tweemaal 6-4 zijn tegenstander, Michel Meijer te verslaan. Huta Galung zal nu Paul Logtens of Fred Hemmes jr. treffen in de volgende ronde.

Seda Noorlander is er niet in geslaagd de tweede ronde van de Masters te bereiken. Haar tegenstandster Renée Reinhard (8) was in drie sets te sterk het werd 6-4, 2-6 en 7-5.

Uitslagen dinsdag

NaamNaamUitslag
Pauline Wong* (7)Richel Hogenkamp6-3 / 6-4
Elise Tamaëla* (2)Suzanne van Hartingsveldt6-1 / 6-4
Nick van der Meer (8)Michel Koning*6-7 / 2-6
Jesse Huta Galung* (2)Michel Meijer6-4 / 6-4
Renée Reinhard (8)*Seda Noorlander6-4 / 2-6 / 7-5

* door naar de volgende ronde

Programma woensdag vanaf 14:00 uur

SpelerSpeler
Robin Haase (1)Eric Reuijl
Brenda Schultz-McCarthy (3)Danielle Harmsen
Michaëlla Krajicek (1)Lesley Kerkhove

Programma woensdag niet voor 19:00 uur

SpelerSpeler
Olga Kalyuzhnaya (5)Aranxta Rus
Paul Logtens (6)Fred Hemmes

Submitter:  Bron: FOK!sport