Uitslag Osasuna - Sevilla

Gisteravond werd er in de Spaanse Primera División een inhaalwedstrijd gespeeld. Het duel in de tweede speelronde tussen Osasuna en Sevilla werd uitgesteld vanwege het tragische overlijden van Antonio Puerta.

Gisteren werd er voor het eerst tijd gevonden om de wedstrijd te kunnen inhalen. Beide clubs stonden aanvankelijk vreemd genoeg op een gelijk aantal punten. Vooral Sevilla stelt dit seizoen teleur, met name in de verdediging. In het Estadio Reyno de Navarra nam Osasuna de leiding. Jaroslav Plasil opende de score na een kleine twintig minuten. Ondanks dat Sevilla beter was zou de ruststand 1-0 blijven.

Na rust kregen de bezoekers echter toch waar ze recht op hadden. In de eerste minuut kon middenvelder Jesús Navas, die was ingevallen voor de geblesseerde Adriano, Osasuna-goalie Ricardo verschalken. Het duel ging vervolgens aardig gelijk op, en beide ploegen leken tevreden met een punt. Voor Osasuna is dat redelijk logisch, Sevilla blijft echter kwakkelen in de competitie.

CA Osasuna - Sevilla FC 1-1
18' Jaroslav Plasil 1-0
46' Jesús Navas 1-1

Submitter:  Bron: FOK!Sport