Slory bedreigd na Feyenoord - Ajax

Feyenoord-aanvaller Adwle Slory is gisteren na de wedstrijd Feyenoord-Ajax (2-2) bedreigd. Bij thuiskomst was er op zijn voordeur een briefje geplakt.. De Feyenoorder stapte direct naar de politie na het vinden van het briefje.

De exacte tekst op het briefje luidde: "De derde kans moest erin, anders kan je verhuizen". De zaakwaarnemer van Slory, Winnie Haatrecht, reageerde kort op het voorval: “We nemen deze zaak heel serieus. Dit is niet de manier waarop supporters horen om te gaan met spelers die hun stinkende best doen voor de club. Andy heeft hard gewerkt om terug te komen van een blessure. Niemand mist kansen met opzet. Ik snap dat fans teleurgesteld zijn, maar iedereen doet zijn best om te winnen”.

Slory miste in de slotfase van de wedstrijd 2 enorme kansen waardoor het in de Kuip 2-2 bleef. Meteen na de wedstrijd reageerde Slory nog heel nuchter: “Nu was ik de schlemiel, ik had die ballen gewoon moeten afmaken. Maar ik kan er weinig aan veranderen. Balen, maar volgens mij heb ik geen moord gepleegd”.