Reker: "Erwin niet onze eerste keus"

Na de afzeggingen van Martin Jol en Fred Rutten moet PSV weer verder op zoek naar een nieuwe trainer. Veel opties heeft de Eindhovense club niet, Erwin Koeman is nu de meest genoemde naam om op de bank plaats te gaan nemen.

Op de afzeggingen van beide trainers hadden de Eindhovenaren waarschijnlijk niet gerekend. In paniek zijn ze ogenschijnlijk niet. "Ook nu Rutten nee heeft gezegd hebben we, denk ik, een goed scenario klaar," aldus algemeen directeur Jan Reker.

De naam Erwin Koeman wordt nu steeds nadrukkelijker genoemd. De voormalig trainer van RKC Waalwijk en Feyenoord wees vorige week nog een aanbieding van Willem II af. Reker over Erwin Koeman: "Erwin is een heel goede trainer, maar op dit moment niet de eerste optie. Of we nu denken aan een interim-trainer? Op dit moment is alles denkbaar."

Van de coaches die voldeden aan de opgestelde profielschets zijn nu nog weinig over. Rutten en Jol hebben bedankt, en Huub Stevens lijkt niet weg te kunnen bij HSV. De Eindhovense club wil aan het einde van deze week de nieuwe trainer bekend maken.