PSV: "Ook met Koeman hadden we verloren"

Na het vertrek van Ronald Koeman bij PSV weten de Eindhovenaren weer wat verliezen is. Uit tegen SC Heerenveen werd het 1-2 en gisteravond ging PSV onderuit tegen Fenerbahçe. Volgens PSV een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Het vertrek van Koeman naar Valencia lijkt het team geen goed te hebben gedaan. Toch staat algemeen directeur Jan Reker nog volledig achter zijn beslissing. "Ja hoor, want er is geen enkele garantie dat we deze twee wedstrijden wél hadden gewonnen, als Koeman op de bank had gezeten," aldus Reker. "We hebben een weloverwogen beslissing genomen om hem te laten gaan, daar gaan we dan ook niet op terugkomen."

Het is bekend dat Jan Wouters graag de rol van assistent-coach vervult en niet graag in de schijnwerpers wil staan. Voor Reker staat vast dat Jan Wouters geen schuld heeft aan de verliespartijen. Reker: "Ik heb hem voor en na de wedstrijd gisteravond gezegd dat hij de dingen die hij moest doen prima heeft gedaan. Ze hebben tot de laatste minuut geknokt en het elftal stond goed. We hebben geen enkel verwijt naar Jan Wouters toe."