[GP2] Trust Team Arden in de maak

Michel Perridon lijkt via Team Arden toch zijn weg naar de GP2 te vinden. Onlangs maakte Perridon al kenbaar een team in de GP2 te willen starten, maar het niet verkrijgen van een racelicentie belemmerde zijn plannen.

De eigenaar van.Arden, de huidige Red Bull-teambaas Christian Horner, heeft verklaard geinterresseerd te zijn in een samenwerking met Trust. Perridon zelf meldt dat er nog niets rond is, maar dat er inmiddels wel vergevorderde gesprekken zijn geweest: "De deal is nog niet rond. En ik heb mijn neus gestoten met die licentiekwestie en mijn lesje geleerd. Het enige dat ik kwijt wil, is dat we bezig zijn met een boekenonderzoek en dat het ook nog van een paar andere zaken afhangt."

Perridon liet ook weten dat het team zeker een Nederlands tintje zal krijgen: "We willen in ieder geval één Nederlander laten rijden. Althans dat is ons uitgangspunt." Zo is Guido van der Garde reeds in gesprek met Trust en zal Fred van Putten, afkomstig van MAN Trucks, benoemd worden tot directeur Sportzaken.