Afellay: "Aanbieding PSV niet goed genoeg"

PSV en Ibrahim Afellay zijn al even bezig om het contract van de middenvelder, dat nog tot 2010 loopt, open te breken. Afellay heeft een aanbieding gekregen maar vindt de aanbieding niet goed genoeg.

Volgens de jonge PSV'er bevinden de gesprekken zich in een impasse. "We hebben een aantal gesprekken gevoerd, maar zijn eigenlijk niets opgeschoten", aldus Afellay. "Ze weten wat ik wil, het is nu aan PSV. Of ik teleurgesteld ben ik de club? Wel een beetje ja."

Afellay heeft het volgens eigen zeggen altijd naar zijn zin gehad bij PSV, maar vind wel dat het gevoel van beide kanten moet komen. "Er moet wel iets tegenover staan. De aanbieding die er nu ligt is niet goed genoeg. Er komt een moment dat ik niet meer wil bijtekenen."

Algemeen directeur Jan Reker maakt zich nog weinig zorgen over de ontstane situatie. "Vrijdag wil ik even met hem praten. Onze intentie is om Afellay, net als al onze zelfopgeleide spelers, vast te leggen tot 2013. Hij is een topspeler, maar je moet niet denken aan een salaris als dat van Phillip Cocu of Mark van Bommel."