Uitslag Sevilla - Real Madrid

De euforie bij Real Madrid na de 1-5 tegen Valencia is van korte duur geweest. Bij Sevilla werd de Spaanse koploper met 2-0 aan de kant geschoven.

Bernd Schuster startte met dezelfde opstelling die in Valencia zo ongenaakbaar was. Ruud van Nistelrooij was opnieuw de enige Nederlander in de basiself van de Koninklijke. De bezoekers waren aanvankelijk beter, maar toen middenvelder Seydou Keita met een knal van afstand Iker Casillas had gepasseerd was het alleen nog maar Sevilla dat de klok sloeg. Direct na de openingstreffer strandde Frédéric Kanouté op Casillas, maar in de rebound was clubtopscorer Luís Fabiano trefzeker. Real probeerde wel, maar de thuisclub was simpelweg beter.

Even in de tweede helft kwam de volgende dreun voor de bezoekers. Sergio Ramos kwam te laat en haalde Diego Capel onderuit. De rechtsback ontving daarop zijn tweede gele kaart, en mocht inrukken. De kans op een punt was al vrijwel verkeken, en Sevilla kreeg nog meer kansen op doelpunten. Toch zou het - vreemd genoeg, gezien de kansen van Sevilla - bij de twee treffers blijven. Sevilla heeft nu vijf keer gewonnen en vijf keer verloren. Ondanks het verlies blijft Real Madrid sowieso eerste in La Liga, want het begon deze speelronde met vier punten voorsprong.

Sevilla FC - Real Madrid CF 2-0
19' Seydou Keita 1-0
21' Luís Fabiano 2-0
51' Sergio Ramos (Real Madrid)

Submitter:  Bron: FOK!Sport