Manager: "Alonso kan overal tekenen"

Luis Garcia, de manager van Fernando Alonso, heeft laten weten dat de coureur volgend seizoen bij elk team aan de slag kan. Diverse Spaanse media brachten dit bericht gisteren naar buiten. Toen werd ook bekend dat de rijder bij McLaren Mercedes zal vertrekken.

Eerder was in een Spaanse krant al te lezen dat McLaren Mercedes Alonso alleen zou laten gaan, als hij volgend seizoen bij een privéteam aan de slag zou gaan. Garcia liet echter weten dat de Spanjaard overal mag tekenen. De manager voegde hier overigens aan toe dat de coureur al een aantal aanbiedingen op zak heeft.

Flavio Briatore, teambaas van Renault F1, heeft al een aantal keer door laten schemeren dat Alonso weer terug kan keren op het oude nest. Bij het Franse team, dat voor volgend seizoen nog geen coureurs heeft bevestigd, wist de Spanjaard twee wereldtitels binnen te halen. Ook Toyota Racing heeft nog een plaats over, aangezien zij nog uitkijken naar een opvolger van Ralf Schumacher. Volgens geruchten zou ook Williams proberen om Alonso binnen te halen.