Punten ronde 17 en einduitslag

Met de Grand Prix van Brazilië hebben we het einde bereikt van het Formule 1-seizoen, en daarmee zijn ook de prijswinnaars van de FOK!F1manager bekend.

Er waren veel strafpunten uit te delen in deze laatste race. De Red Bull-motor kreeg 15 strafpunten voor de transmissieproblemen van Webber, de Hondamotor kreeg zelfs 30 strafpunten voor de motorproblemen bij Button en Barrichello. Laatstgenoemde kreeg zelf ook nog eens 10 strafpunten voor zijn drive through, net als Sutil. Verder moesten we 15 strafpunten uitdelen aan de chassis van Spyker en Toro Rosso, voor respectievelijk de uitvallers Sutil en Vettel.

Deze laatste race kende vier rondewinnaars: CyberJack, eieregooie, Ramonzin en Schaberg scoorden allevier 525 punten.

Toontje_Lager is met 5567 punten de winnaar van de F1manager 2007 en wint de Bleekemolens Race Experience. Droid is tweede geworden en mag samen met een vriend of vriendin een dag VIP-gast zijn van Team Bleekemolen op Circuitpark Zandvoort. Ramonzin wint een pakket van Christijan Albers, bestaande uit een cap, een paraplu en een keycord. eieregooie en Schaberg winnen een Christijan Albers-cap. Swink en Wazaa winnen een Christijan Albers-paraplu. CyberJack en MellowYellow winnen een Christijan Albers-keycord. Eervolle vermeldingen zijn er voor MadKiloClosed en Binki. Zij werden respectievelijk derde en vijfde, maar zijn, om redenen waarover wij reeds contact met ze hebben gehad, uitgesloten van het winnen van een prijs.

Willen alle prijswinnaars hun usernaam, echte naam en adres mailen naar sport@fok.nl, zodat we kunnen zorgen dat je je prijs ontvangt?

Bij de subleagues was de rondewinst voor de n00bs, zij scoorden 513 punten. Tweede plaats was voor de Watjes, die 497 punten scoorden, Interxion F1 team was derde met 455 punten.

Dat betekent dat Team holland met 5275 punten winnaar is van de subleaguecompetitie. Racing Team X-fi is als tweede geëindigd met 5110 punten, de n00bs zijn met 4901 punten als derde geëindigd.

Alle winnaars gefeliciteerd! Namens de complete crew van FOK!sport bedanken we alle spelers van de F1manager voor hun deelname en graag tot volgend jaar!

De prijzen worden aangeboden door:


(hoofdprijs)


(tweede prijs)


(derde t/m negende prijs)

Submitter:  Bron: FOK!sport