Dennis: "McLaren moet kalmte bewaren"

Ron Dennis, de teambaas van McLaren Mercedes, is van mening dat de rust bewaard moet worden. Er is een grote kans dat een van de coureurs van het team, Lewis Hamilton of Fernando Alonso, dit raceweekend wereldkampioen zal worden.

Dennis liet echter wel weten dat het team zich meer op de race zal richten. "Het is nog steeds wat we altijd al gezegd hebben", aldus de manager van McLaren Mercedes. "We proberen aan te tonen dat er gelijkheid is, maar de rijders hebben wel een verschillend aantal punten. De een heeft een licht voordeel op de ander. Verder is Kimi Räikkönen natuurlijk nog in staat het wereldkampioenschap te winnen. Wij proberen kalm te blijven en onder deze omstandigheden ons werk goed te doen. Zo simpel is het."

"We bekijken alles van dag tot dag", vervolgde de Brit. "We moeten uiteindelijk aan onszelf, en aan iedereen die ons samen met Kimi in een spotlicht plaatst, bewijzen dat we het goed hebben gedaan en elke kans hebben gegrepen om te winnen. We gaan verder niet in op de details."