Timmy Simons mist respect

Bij onze zuiderburen sloeg afgelopen zaterdag de vlam in de pan. België speelde een slechte wedstrijd tegen Finland (0-0), waarna bondscoach René Vandereycken de Belgische voetbalbond onder vuur nam. De media nam het elftal onder vuur, waaronder Timmy Simons.

De PSV'er speelde volgens de Belgische media een "schijtmatch" en hij zou het niveau niet aan kunnen. Na de wedstrijd voelde Simons een gebrek aan respect voor zijn persoon. "Ik weet dat ik zaterdag niet goed was. Jullie mogen zeggen dat ik slecht was. Maar dat ik het niveau niet aan kan, dat is er over", aldus Simons. "Jammer dat ze in België liever enkele ex-voetballers laten vertellen hoe slecht het allemaal is. Waarom geven jullie niet meer aandacht aan mijn wedstrijden bij PSV? Je moet niet gaan beweren dat ik na één slechte wedstrijd het niveau niet aan kan, ik heb net vier jaar bijgetekend bij PSV notabene."

Simons is erop gebrand om het slechte gevoel weg te spoelen tegen Armenië. "Het slechte veld zoals dat afgelopen zaterdag zo was mag geen excuus zijn. De mensen doen er alles aan om het in orde te krijgen."