Jol tevreden met loting UEFA Cup

Martin Jol is behoorlijk tevreden met de loting van de groepsfase van de UEFA Cup. De trainer van Tottenham Hotspur ontliep de grote ploegen en verwacht een plaats bij de eerste drie.

Vanmiddag in Nyon rolden in de groep van Tottenham het Belgische Anderlecht, Getafe uit Spanje, het Israelische Hapoel Tel Aviv en de Deense club Aalborg uit de koker. Getafe en Aalborg zullen op bezoek komen op White Hart Lane, terwijl de overige twee clubs de Spurs kunnen verwachten in hun stadion.

Coach Jol denkt dat geen van de vier clubs een makkelijke tegenstander is, maar verwacht wel dat Tottenham in de bovenste regionen van Groep G te vinden zal zijn. "Ik ben tevreden. Je kunt nu natuurlijk enkel oordelen over de loting op papier maar ik heb het gevoel dat het veel moeilijker had kunnen zijn", aldus de oefenmeester. "Anderlecht-uit zal lastig worden, maar het is onze laatste wedstrijd, dus hopelijk zijn we dan al zeker van plaatsing. Het is goed dat we thuis starten tegen Getafe alvorens we een moeilijke uitwedstrijd hebben in Israël."

Vorig seizoen loodste Jol de Spurs naar de kwartfinale, waar de latere winnaar Sevilla te sterk bleek. "We hadden veel plezier vorig jaar, en speelden een aantal geweldige wedstrijden tegen Besiktas en Leverkusen. We kijken uit naar meer van hetzelfde."