Raúl ook niet als back-up bij Spanje

Raúl González is totaal uit de gratie bij bondscoach Luis Aragonés van Spanje. Werd hij eerder al niet opgeroepen bij de Spaanse selectie, nu ook niet als vervanger.

De aanvaller van Real Madrid maakt weer eens een goede periode mee, en de kans was er dat Aragonés hem na een lange afwezigheid weer op zou roepen. Toch koos de bondscoach voor David Villa, Fernando Torres en Luis García. Nu Villa geblesseerd is geraakt in het duel met Espanyol, kwam er opnieuw een kans voor Raúl. Aragonés kiest echter voor de spits van Espanyol, Raúl Tamudo. Spanje speelt zaterdag de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Denemarken.

"Ik voel me net een twintigjarige debutant", zegt Tamudo, die negen keer eerder uitkwam voor Spanje, en daarin viermaal doel trof. "Het voelt alsof het de eerste keer is dat ik word opgeroepen. Het kwam eerst niet eens bij me op dat ik geselecteerd zou kunnen worden, omdat er zoveel goede spitsen zijn in Spanje. Het enige minpuntje is dat er eerst iemand geblesseerd voor moest raken."


Raúl en Aragonés in betere tijden