Blessuregolf ASWH houdt aan

Zaterdaghoofdklasser ASWH ziet de titelaspiraties nog verder afnemen doordat opnieuw twee spelers langdurig zullen ontbreken wegens een blessure. Daarmee houdt de blessuregolf waar de Ambachters dit seizoen mee kampen onophoudelijk aan.

De middenvelders Ferry van Lare en Jan Willem Schep zijn de volgende spelers die zich in de ziekenboeg melden. De van Capelle gekomen Schep is clubtopscorer in Hendrik-Ido-Ambacht en maakt tot nu toe een goede indruk. Hij brak een bot in zijn voet en scheurde een enkelband af in de slotfase van de verloren wedstrijd tegen FC Lisse van afgelopen zaterdag.

Van Lare, die de seizoensstart al moest missen wegens een operatie aan de lies, heeft nu een gebroken middenvoetsbeentje opgelopen. Beide spelers zullen zes weken in het gips moeten, zodat de verwachting is dat zij voor de winterstop niet meer zullen spelen.

Een zware klap voor ASWH, dat eerder al Arjan Human (gescheurde kruisband), Sjoerd van der Waal (gescheurde enkelbanden), Damiën Vereecken (verrekte kniebanden) en Roël Gorré zag afhaken.