Uitslag FC Paços Ferreira - AZ

Ook in de wedstrijd tussen FC Paços de Ferreira en AZ viel de beslissing pas in de slotfase. Sébastien Pocognoli was de gevierde man met de enige treffer.

Het Estádio da Mata Real was slechts voor een vijfde gevuld toen er werd afgetrapt. De Portugese fans maakten echter alsnog genoeg geluid om Os Castores naar voren te schreeuwen. AZ was ondanks de gebrande Portugezen verreweg de betere, maar kon het overwicht niet omzetten in een treffer.

Na rust kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd, en kon AZ af en toe met recht spreken van een ontsnapping. Twee ballen op de lat en een bal die door Grétar Steinsson van de lijn gehaald werd waren slechts een greep uit de kansen voor Paços. Toch zou AZ in de slotfase met de overwinning aan de haal gaan. De ingevallen Pocognoli zou in de éénnalaatste minuut de enige treffer op zijn naam schrijven.


Karakteristieken

FC Paços de Ferreira (POR) - AZ (NED) 0-1
89' Sébastien Pocognoli 0-1

Scheidsrechter: Rasmussen (DEN)

Opstellingen

FC Paços de Ferreira: Peçanha; Mangualde, Roversio, Luíz Carlos, Valdir; Dédé, Anunciação, Fernando Pilar (Pedrinha/72), Ricardinho (Renato Queirós/84); Cristiano, Edson (Carioca/72)

AZ: Waterman; Steinsson, Jaliens, Donk, Opdam (Pocognoli/74); Jenner (El Hamdaoui/80), De Zeeuw, Martens, Agustien; Ari, Dembélé (Pellè/59)

Submitter:  Bron: FOK!sport