Bruins onzeker voor PSV - Feyenoord

Het is onzeker of Luigi Bruins aankomende zondag kan meespelen in de topper tussen Feyenoord en PSV. De twintigjarige middenvelder ging op de training door zijn linkerenkel.

Bruins raakte geblesseerd bij een kleine partijvorm. “Ik wilde m’n linkerbeen neerzetten om Theo (Lucius) een beetje te blokken, zodat ik met rechts kon gaan schieten. Maar net voordat ik mijn voet neerzette, raakte hij ’m aan. Daardoor klapte ik door m’n enkel heen,” aldus Bruins die hinkend het trainingsveld verliet.

Vrijdag zal worden besloten of hij tegen PSV speelt. "Nu is het een kwestie van afwachten en de enkel goed rust geven, laten behandelen en ijzen. Veel meer kan ik niet doen. Ik hoop echt dat het nog tijdig herstelt, want juist deze wedstrijd wil ik niet missen. Aan de ene kant is PSV-uit een gewone wedstrijd; als je wint krijg je gewoon drie punten, je krijgt er niet opeens vijf of zo. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel een hl belangrijke wedstrijd. Als je wint, doe je heel goede zaken. En het is een meetpunt, h. Ik hoop dat het een heel mooie wedstrijd wordt.”