Albers in gesprek met Coton

Het is goed mogelijk dat Didier Coton de nieuwe manager van Christijan Albers wordt. Coton is momenteel de manager van voormalig Formule 1-topcoureur Mika Häkkinen.

Albers, die uitgenodigd was bij de DTM-race van Zandvoort, had een afspraak met Coton. Albers heeft sinds de Grand Prix van de Verenigde Staten geen manager meer, omdat hij brak met Lodewijk Varossieau.

"Ik had inderdaad een afspraak met Coton. Hij is al sinds jaar en dag de manager van Mika Häkkinen. Er is nog niets vastgelegd tussen ons, zo’n vaart loopt dat niet. Ik ken hem al een tijd, maar voordat je een samenwerking aangaat en een contract ondertekent, moet je wel zeker van elkaar zijn," aldus Albers.

De Grand Prix van Engeland was voorlopig de laatste Formule 1-race voor Albers, omdat een van zijn sponsers de betalingsverplichtingen aan Spyker niet kon nakomen. De Larenaar doet er alles aan om zo snel mogelijk terug te kunnen keren in de Formule 1. Coton heeft hem hierbij al een handje geholpen: "Coton helpt me nu al een beetje op de achtergrond en dat is heel prettig. De man is heel professioneel, ik heb respect voor hem."