Hamilton wil bij McLaren blijven

Hij heeft nog maar acht races gereden en is nog maar 22 lentes jong, maar Lewis Hamilton zou het geen probleem vinden om zijn gehele carrire voor McLaren Mercedes te rijden.

"Ik kan me niet voorstellen voor een ander team te rijden,” aldus de Brit die al sinds zijn tienerjaren kan rekenen op steun van McLaren-teambaas Ron Dennis. McLaren betaalde en hield toezicht op de laatste vier kartseizoenen van Hamilton, voordat het team de tijd rijp achtte om hem te laten doorstromen naar de Formule Renault en verder. "Ik ben als het ware bij het team opgegroeid. Als ik dan zie hoe er wordt gewerkt op de fabriek, hoe alles loopt, dat is gewoon perfect. Iedereen die voor McLaren werkt heb ik even lief en ik heb er plezier in om met hen te werken. Daarom zou ik het me niet voor kunnen stellen ergens anders te werken."

"Je zult mij niet horen zeggen dat ik hier voor altijd blijf, ik weet niet eens hoelang ik Formule 1 blijf rijden. Misschien wil ik op z'n tijd wel iets anders doen. Maar ik heb er niets op tegen om mijn hele loopbaan de kleuren van McLaren te verdedigen, want dit is het team waarvoor ik echt passie voel,” aldus de Brit.