Perez teleurgesteld in houding Ajax

Kenneth Perez is vandaag tegen zijn zin in op de eerste training van Ajax verschenen. De Deen was liever maandag bij PSV begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

"Ik hoop dat er nog snel iets veranderd", zei de aanvaller nadat duizenden supporters van Ajax hem toejuichten. "Laten we duidelijk zijn. Aan steun van de aanhang heeft het natuurlijk nooit ontbroken. Supporters zien waarschijnlijk ook dat ik afgelopen jaar een hoog rendement heb gehaald. Ik wil echter meer. Ik wil geen wisselspeler zijn. Ik wil alles spelen."

De technisch directeur van de Amsterdammers, Martin van Geel, respecteert de mening van Perez. "Kenneth hoeft van ons niet weg. Maar we willen hem ook niet in de weg staan. Het is echter niet zo dat we hem zo maar van de hand doen. Perez wilde eerst naar Feyenoord. Ajax en Feyenoord waren akkoord over de transfersom. Kenneth wilde echter toen toch naar PSV. Dat vinden we bij Ajax ook best. Maar dan moet PSV wel net zoveel als Feyenoord betalen. In dat geval verhuist Perez naar PSV," aldus Van Geel.