'Schuster regelt al zaken'

Ondanks het feit dat Bernd Schuster nog altijd trainer is van Getafe, regelt hij al bepaalde zaken met de directie van Real Madrid. De Duitser gaat naar naar alle waarschijnlijkheid Fabio Capello opvolgen.

Capello werd vorige week ontslagen bij de club uit Madrid. Schuster werd al maanden genoemd als opvolger, maar is nog altijd niet officieel gepresenteerd. Volgens de Madrileense sportkrant MARCA is Schuster al betrokken bij Real Madrid, en vertelt hij de directie wat wel en niet te doen op de transfermarkt.

Zo zou de Duitse coach te kennen hebben gegeven onder geen voorwaarde Fabio Cannavaro of Robinho te verkopen. Volgens hem wordt Robinho dé ster van het nieuwe seizoen. Ook is hij tevreden met de komst van Christoph Metzelder, die transfervrij overkomt. Bovendien meldde de oud-speler dat hij Javier Saviola ook graag aan de selectie toegevoegd ziet, aangezien ook hij niets kost. Tot slot hoopt Schuster dat voorzitter Ramón Calderón zijn belofte nakomt en Arjen Robben naar Spanje haalt.