Perth Glory ziet af van Mols

Perth Glory gaat niet in zee met Michael Mols. Half juni vertrok de routinier naar Australië om met de club om de tafel te gaan zitten. Het leek er zelfs op dat de voormalig speler van FC Utrecht , ADO Den Haag en Glasgow Rangers een contract zou tekenen.

Uiteindelijk gebeurde dit toch niet. Perth Glory zag namelijk van de transfer af, omdat Mols te lang na moest denken. Hierdoor was de deadline verstreken."Aangezien de transferdeadline (eind juli, red.) afloopt, nemen onze opties af en we konden simpelweg niet oneindig wachten op Michael", liet Ron Smith, coach van de Australische ploeg, in een reactie weten. "Er zijn veel andere spelers waar ik contact mee heb gehad die dit seizoen fantastische aanwinsten voor Perth Glory zouden zijn. We moeten zo snel mogelijk optreden."

Mols beweert dat de overgang niet door kon gaan, vanwege het 'verkeerde gevoel' wat de speler bij de club zou hebben. "Het is zuiver een gevoelskwestie. Ik heb er laatst rondgekeken, ze wilden het me erg naar de zin maken, maar ik zag het uiteindelijk toch niet zitten. Het is gewoon te ver weg. Ik wacht nu rustig af of er iets anders op m’n pad komt, anders vraag ik overschrijving aan naar Sloterdijk 5 (Amsterdamse amateurclub red.)."