Rigters tekent bij Blackburn Rovers

Celtic start komende week met de besprekingen omtrent het contract wat Maceo Rigters zou kunnen tekenen. Zijn zaakwaarnemer, Tom Smit, reist maandag of dinsdag af naar Schotland en denkt dat de kans groot is dat de speler van NAC Breda vanaf volgend seizoen in Glasgow speelt.

De geruchten gaan inmiddels dat Rigters ongeveer 750.000 euro op moet gaan brengen. Naast Celtic zou ook Norwich City hengelen naar de diensten van de 23-jarige speler. De aanvaller heeft echter laten weten dat hij liever bij de Schotse club speelt. "Celtic heeft een grote voorsprong in de race om Maceo", liet Smit weten. "Ik heb goede hoop dat we er snel uitkomen."

Mocht het inderdaad zo zijn dat de twee partijen er op korte termijn uitkomen, dan zal Rigters naar verwachting aan het einde van deze week zijn handtekening zetten.

Update:

Maceo Rigters verruilt NAC Breda voor Blackburn Rovers. De 23-jarige spits heeft een vierjarig contract getekend bij de club uit de Engelse Premier League. Bij Blackburn Rovers treft Rigters landgenoot André Ooijer.