Van Marwijk hoeft Perez niet meer

Kenneth Perez kan een vertrek naar Feyenoord op zijn buik schrijven. Bert van Marwijk, trainer van de club, heeft laten weten geen trek meer te hebben in de speler van Ajax. De Deen heeft in een eerder stadium aangeven graag naar PSV te willen.

Van Marwijk is van mening dat Perez met deze houding niets bij Feyenoord te zoeken heeft. Ajax zou bovendien al een akkoord hebben bereikt met de club uit de havenstad. "Als hij naar PSV wil, moet hij dat doen", liet de oefenmeester weten. "Ik vind altijd dat iemand die naar Feyenoord komt, ook graag voor Feyenoord moet willen spelen."

De trainer liet overigens niet los over eventuele nieuwe krachten voor volgend seizoen. "Wel heb ik voldoende aanwijzingen dat er een team komt waar ik achter sta", aldus Van Marwijk.

Peter Vogelzang, interim-manager bij Feyenoord, liet echter weten dat de club zich concentreert op het aantrekken van zogenaamde 'A-spelers'. "Spelers die wij nu halen, moeten geroutineerd en goed zijn. Het valt niet mee om dergelijke spelers te halen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Maar zolang er niets rond is, doen we hier verder geen mededelingen over."