Punten zesde ronde

Het was één groot spektakel, gisteravond in Montreal. Of dat ook spectaculaire wijzigingen in de klassementen van de F1manager tot gevolg heeft, lees je hieronder.

We hebben besloten om Nico Rosberg, Nick Heidfeld en David Coulthard geen strafpunten te geven voor de geannuleerde rondetijden in de kwalificatie. De "annulering van rondetijden" zoals deze in de puntentelling staat, was bedoeld voor de gevallen waarbij ná de kwalificatie de snelste ronde wordt afgenomen, maar dat stond niet helemaal zo beschreven. De puntentelling wordt op dit punt nog verduidelijkt.

Er waren deze keer zeven rondewinnaars. Alfa75turbo, hotbeeb, iBenshi, Joefje, LuieSurinamer, Quitter en Rory78 hadden allemaal 407 punten.

In het totaalklassement blijft MaGNeT aan de leiding met 1664 punten. Op de tweede plaats zijn Almighty, Binki, elbundy, MadKiloClosed, pekpyr, Swink en Tha_BlonT blijven staan, met 1655 punten.

Bij de subleagues behaalde Wombarg Racing de roem van de ronde met 384 punten. De tweede plaats was voor Cold Feet met 362 punten, nummer drie was 3de Studie Ed al Racing met 361 punten.

In het subleagueklassement verandert niets. Team holland blijft aan kop met 1559 punten, gevolgd door Racing Team X-fi, met 1549 punten en Antropogenetica met 1476 punten.

De volgende race is de Grand Prix van de Verenigde Staten, die al komend weekend wordt verreden. Je kan voor deze race tot 16 juni 00.01u wijzigingen in je team aanbrengen.

Submitter:  Bron: FOK!sport