Calderón faalt in behouden Beckham

Voorzitter van Real Madrid, Ramón Calderón, heeft er spijt van dat hij David Beckham zo makkelijk liet gaan. De Spanjaard wil het verse contract van de Engelsman bij LA Galaxy afkopen.

De onderhandelingen over een nieuwe contract van Beckham bij Real Madrid liepen spaak, en dus kon de Engelsman naar een andere club. De middenvelder tekende daarop een contract bij Los Angeles Galaxy, een club uit de Amerikaanse Major League Soccer. De laatste maanden is Becks echter zeer op dreef, en ontpopt hij zich tot één van de sleutelfiguren die wellicht de titel behaalden. Reden voor Calderón om op zijn beslissing terug te komen en Beckham terug te kopen.

Beckhams woordvoerder meldde vandaag echter al snel dat dat feest niet doorgaat. "David heeft geen intentie om onder zijn contract bij LA Galaxy uit te komen", aldus Simon Oliveira. "Hij kijkt erg uit naar een carrière in Los Angeles, dus hij zal niet op zijn beslissing terugkomen. Hij wil zijn carrière bij Real wel goed afsluiten door de landstitel binnen te slepen."