Becks klaar voor titelstrijd

David Beckham kan vanavond gewoon aan de start verschijnen als Real Madrid het opneemt tegen Real Zaragoza. De Madrilenen kunnen zelfs kampioen worden als alles meezit.

Real Madrid staat op gelijke hoogte met Barcelona. Het onderling resultaat is echter in het voordeel van de Koninklijke, waardoor de titel bij winst binnen handbereik ligt. Mochten zowel Barcelona als nummer drie Sevilla verliezen dan is Real bij winst op Zaragoza Spaans kampioen. Volgens Beckham is het belangrijk om vanavond gewoon de drie punten te pakken, en daarna pas te kijken waar je staat. Even leek het erop dat de Engelsman met een blessure zou moeten aanhaken, maar hij blijkt toch fit voor zijn laatste twee wedstrijden in het shirt van Los Merengues.

"Zaragoza is een lastig team om tegen te spelen. Ze hebben een doelman die ooit voor Real speelde, César, en hij is erg goed. Uiteraard is hij niet de enige goede speler die ze hebben", aldus Becks. "Het zal een moeilijke wedstrijd worden, maar ook een hele belangrijke. Ik denk dat hoe groter de druk, hoe beter we spelen. Dat geldt voor mij in ieder geval wel. Ik hou van grote, belangrijke wedstrijden. Je kunt daar echter alleen van genieten als je goed speelt en wint, dus hopelijk gebeurt dat dit weekend."