FC Zwolle versterkt zich met Bram van Polen

FC Zwolle heeft de selectie voor het komend seizoen wederom versterkt. Nadat de club uit de Jupiler League eerder al Danny Holla op huurbasis overnam van FC Groningen, komt ook Bram van Polen van Vitesse naar Zwolle. De rechterflankspeler speelde bij de Arnhemmers nooit in het eerste.

Voormalig amateurinternational Bram van Polen maakte in het seizoen 2005/06 een goede indruk bij VVOG. Als rechtsbuiten schopte hij het toen tot het nationale amateurelftal en stond hij in de belangstelling van diverse topamateurclubs. Scouts van Vitesse hadden hem inmiddels ook opgemerkt en Van Polen koos er voor op amateurbasis in Arnhem te gaan spelen.

Eenmaal bij Vitesse kon Van Polen de stap naar het eerste afgelopen seizoen niet zetten en speelde hij zijn duels vooral in Jong Vitesse. Bij FC Zwolle wil Van Polen nu alsnog slagen in het betaald voetbal. Dit seizoen bewezen Anton Jongsma en Silvino Soares dat spelers uit de hoofdklasse goed gedijen in Zwolle, want zij werden onder trainer Jan Everse basisspeler en scoorden meer dan tien keer.