'Reyes kan naar Atlético Madrid'

Arsène Wenger heeft onlangs gesprekken gehad met Club Atlético de Madrid, volgens meerdere bronnen. De coach van Arsenal wil zo snel mogelijk duidelijkheid over de toekomst van José Antonio Reyes.

Reyes wordt op dit moment nog verhuurd aan Real Madrid, maar de Konkinklijke lijkt niet bereid de transfersom te willen betalen. Volgens EFE is de Franse trainer afgereisd naar de Spaanse hoofdstad om te gaan praten met Real's stadsrivaal Atlético, enkele weken nadat de tweede club uit Madrid meldde dat ze niet geïnteresseerd was in de diensten van de Spaanse international.

Reyes wil graag in Spanje blijven, naar eigen zeggen omdat hij in Engeland moeite heeft met de omgeving, en omdat hij privéproblemen kent wanneer hij in Londen is. Wenger wil daarom zo snel mogelijk duidelijkheid over waar Reyes heen gaat, zodat de trainer van Arsenal ook meteen op zoek kan naar een eventuele vervanger.

Ook over de toekomst van Julio Baptista bestaat onduidelijkheid. De Braziliaan werd net als Reyes verhuurd, maar hij bewandelde de omgekeerde richting. Baptista kon in Londen niet echt overtuigen, aangezien hij niet verder kwam dan een sporadische basisplaats en enkele invalbeurten. Volgens Arsenal mag de Braziliaanse international daarom terug naar Spanje.