[GP2] Ho-Pin Tung teleurgesteld na tweede race

Ho-Pin Tung kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tweede race weekend in de GP2-klasse. Vandaag werd, in de tweede race in Barcelona, bij een alles of niets inhaalpoging van Pastor Maldonado zijn achterwielophanging zodanig beschadigd dat hij moest opgeven.

`Hij wilde inhalen op de stomste plek van het circuit, daar is nauwelijks ruimte voor één auto, laat staan voor twee,´aldus een teleurgestelde en boze Ho-Pin. De achterwielophanging links was door de touché zwaar beschadigd en er zat voor de Chinees niets anders op dan opgeven in de pit. Hij lag, na een slechte start van een 11e plaats op de grid, op een 14e plek in de race en prepareerde zich juist voor het goedmaken van de verloren plekken, toen hij weer door een tegenstander de race moest staken.

Ho-Pin Tung was over de eerste race gisteren tevreden. ´Die race ging best goed, ik was even snel als mijn teamgenoot en dat is toch mijn eerste maatstaf. We moeten nog meer snelheid zien te vinden, ik weet zeker dat er meer in de auto zit.´

Submitter:  Bron: Persbericht