Sevilla aast op Farfán

De Spaanse topper Sevilla wil Jefferson Farfán bij PSV losweken. Farfán heeft zelf wel oren naar een carrière in Spanje.

Sevilla doet het dit seizoen uitstekend in de competitie, waarin het tweede staat achter FC Barcelona. Ook is het aardig op weg om de UEFA Cup-titel te verdedigen. De prestaties van Farfán zijn niet onopvallend gebleken in Andalusië, want de club heeft de Peruviaanse spits reeds benaderd.

"Ik kan niet ontkennen dat ik het erg naar mijn zin heb in Eindhoven", zegt Farfán. "Maar de verleiding is erg groot nu er een kans is om naar Spanje te gaan, zeker bij een club als Sevilla. Sinds ze contact met me hebben gehad lijkt het me fantastisch. Ik heb ook meer aanbiedingen gehad, zoals van Napoli en clubs in Engeland, maar Spanje trekt me toch het meest."

Ondertussen hoopt Sevilla Christian Poulsen langer aan zich te binden. De Deense middenvelder staat nog onder contract tot 2009, maar meerdere clubs zijn geinteresseerd in de diensten van de 27-jarige international. Het is voor Poulsen zijn eerste seizoen bij Sevilla.