Uitslagen Schotland speelronde 32

In de Schotse competitie leden zowel Celtic als Glasgow Rangers puntverlies. Hearts wist wel te winnen, tegen Hibernian werd het 0-1.

Celtic speelde met 1-1 gelijk tegen Dundee United. Shunsuke Nakamura tekende kort na rust voor de voorsprong van Celtic, waar Jan Vennegoor of Hesselink weer terugkeerde van een blessure. Nadat Dundee United verder moest zonder aanvoerder Barry Robson leek er geen vuiltje meer aan de lucht. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Jon Daly echter alsnog de gelijkmaker.

Ook Glagow Rangers wist niet te winnen, tegen Inverness Caledonian Thistle werd het 1-1. De Rangers speelden het grootste deel van de wedstrijd met een man meer, nadat Darren Dods na een overtreding met rood het veld afmoest. Charlie Adam buitte dat snel uit, maar vooral door een gebrek aan scherpte bij Kris Boyd bleef de marge mager. Inverness wist daar in de slotfase gebruik van te maken en de gelijkmaker te scoren.

Heart of Midlothian won met 0-1 van Hibernian. Marius Zaliukas maakte negen minuten voor tijd de enige treffer. In de stand staat Heart of Midlothian op een vierde stek, met 24 punten achterstand op leider Celtic.