Punten eerste ronde

De eerste Grand Prix van 2007 is achter de rug en daarmee is het tijd voor de eerste punten van het nieuwe managerseizoen. Helaas een dag te laat, maar we hadden wat technische problemen met wat nieuwe code.

Een paar kleine opmerkingen bij de nieuwe puntenverdeling: bij Felipe Massa is na de kwalificatie niet alleen de motor gewisseld, maar ook een nieuwe versnellingsbak geplaatst. Daarom krijgt Ferrari vijftien minpunten. Adrian Sutil heeft twee drivethroughpenalty's gehad tijdens de race, maar slechts tien minpunten, omdat er volgens onze puntentelling maximaal één drivethrough wordt bestraft.

Acht deelnemers nemen na deze eerste ronde de leiding. chrisvp, DiederikDaamen, Duckie30, e10, MaGNeT, marnixvanexsel, nikminator en P.U.N.T hebben de ideale combinatie gekozen die 272 punten opleverde.

Bij de subleagues gaat Cloudbusters met 225 punten aan de leiding. Een gedeelde tweede plaats, met 221 punten, is er voor Racing Team X-fi, Team Holland en emmen. Overigens doen op dit moment de subleagueklassementen (bereikbaar via de menuoptie "Statistieken") niet goed. Hier werken we nog aan.

De volgende race is de Grand Prix van Maleisië. Voor deze race kun je wisselen tot zaterdag 7 april 00.01u.

Submitter:  Bron: FOK!sport