Uitslagen Frankrijk speelronde 27

In de Franse competitie werd de wedstrijd tussen St. Etienne en koploper Olympiqye Lyon ontsierd door rellen. Hierdoor moest de wedstrijd voor twintig minuten worden stilgelegd. Lyon won uiteindelijk met 3-1.

De competitiewedstrijd tussen St. Etienne en Lyon werd zaterdagavond na 55 minuten voor twintig minuten spelen gestaakt, vanwege ongeregeldheden op de tribune en het gooien van traangas en vuurwerk door supporters van St. Etienne. Op het moment van de incidenten had Lyon een voorsprong van 3-0 genomen door treffers van Kallstrom, Tiago en Fred. St. Etienne - Lyon wordt in Frankrijk beschouwd als een verkapte derby, tussen twee clubs die beiden beschikken over een felle aanhang.

Lens won zondagavond de zware uitwedstrijd tegen Olympique Marseille met 0-1. Na een klein uur spelen scoorde Aruna Dindane vanaf elf meter de enige treffer van de wedstrijd. Lens, de nummer twee, heeft dertien punten achterstand op koploper Olympique Lyon.

Sochaux liet tegen laagvlieger Nantes de kans liggen om te klimmen naar de derde plaats. De ploeg van trainer Alain Perrin ging met 1-2 onderuit. De winnende treffer werd gescoord door de Roemeen Claudiu Keseru.