Wederom tevredenheid bij Spyker

Op een regenachtig en mistig circuit heeft Spyker F1 ook de laatste testdag in Valencia naar tevredenheid afgesloten. Christijan Albers en Adrian Sutil reden vandaag gezamenlijk 162 ronden.

"Ik denk dat we het erg goed gedaan hebben, ik was in staat om een complete race afstand af te leggen zonder echte problemen. We hebben veel gedaan aan de set-up en nu de balans beter is kan ik de auto meer pushen op nieuwe banden in de eerste ronde en ik weet dat we nog wat werk te doen hebben, zeker als we vooruit kijken naar Barcelona, maar we zitten op de goede weg en dat is erg motiverend," aldus Albers.

Ook Sutil is tevreden: "We hadden een aantal goede rondes in het laatste uur en we hebben een aantal controlesystemen en set-ups uitgetest. Wanneer we nu een bocht aansnijden hebben we veel meer stabiliteit in de auto maar ook wanneer we in het midden van een bocht zitten is er nog maar weinig onderstuur.
Op elke gebied hebben we meer grip, de volgende keer gaan we verder met het testen van de controle instellingen en verschillende configuraties, ook zullen we meer power uit de banden willen halen."


Van 27 februari tot 1 maart zal Spyker voor de laatste keer testen in Barcelona voordat het echte werk in Australië gaat beginnen.