Boze Eto'o haalt hard uit

Het lijkt er erg sterk op dat Samuel Eto'o niet meer gelukkig is bij Barcelona. De Kameroener haalde dinsdag hard uit naar Frank Rijkaard en ploeggenoot Ronaldinho.

De aanvaller zei dat zijn Nederlandse trainer een "slecht persoon" is en verklaarde dat Ronaldinho meer interesse heeft in geld dan in zijn teamgenoten. "Als iemand op een persconferentie zegt dat ik geweigerd heb te spelen, dan is dat een slecht persoon", waarmee de Kameroener doelde op Rijkaard, die hem tegen Racing Santander vijf minuten voor tijd wilde laten invallen. Daar had Eto'o echter geen zin in. "Ik ga nu geen verklaring afleggen. Alleen aan de club, als ze me er om vragen."

Behalve naar Rijkaard haalde de Kameroener ook uit naar Ronaldinho, die had gezegd dat Eto'o altijd aan het team moet denken. "Ik denk altijd eerst aan de groep en dan aan het geld. Hij moet juist meer aan het team denken."

De spits zei verder dat Barça opgesplitst is in kampen van voorzitter Joan Laporta en van voormalig vicevoorzitter Sandro Rosell. Vooral die laatste groep zorgt volgens Eto'o voor veel problemen.