Presentatie Scuderia Toro Rosso

Scuderia Toro Rosso heeft zojuist het team gepresenteerd voor het komende seizoen. De enige coureur die bevestigd is was er wel, maar de auto was ver te zoeken. Deze was namelijk niet aanwezig.

"Er zijn nog wat kleine hindernissen in het contract met Speed, maar het is bijna rond", aldus Berger. "Maar niets is zeker, en alles is mogelijk in de Formule 1. Dat is wat deze sport zo interessant maakt. Er zijn ook nog een aantal contacten voor een derde rijder, maar die hebben we niet absoluut nodig. Als er een mooie gelegenheid komt is dat goed, en zo niet dan niet."

Vitantonio Liuzzi was ondertussen erg positief over de vooruitgang van het team. "Ik denk dat we op technologisch gebied een erg grote stap hebben gemaakt, nu nog net zo’n stap wat betreft de snelheid. In de fabriek zag het er allemaal erg goed uit, maar ik heb er natuurlijk nog niet in gereden. Realistisch gezien moeten we dit seizoen wat verder vooruit in het veld kunnen komen, vechten met teams als Toyota, Williams en hopelijk ook Red Bull Racing een paar keer verslaan", aldus de Italiaan.



Submitter:  Bron: FOK!sport