Speed: "Ik blijf bij Scuderia Toro Rosso"

Scott Speed heeft er vertrouwen in dat hij volgend seizoen gewoon voor Scuderia Toro Rosso actief zal zijn. Alle teams hebben inmiddels een bevestiging gegeven over welke coureurs in het nieuwe seizoen in de Formule 1 actief zullen zijn, behalve de Italiaans/Britse ploeg.

"Het is voor mij nooit een vraagteken geweest", aldus de 23-jarige Speed tegenover SpeedTV. "Het team heeft de coureurs om een of andere reden nog niet officieel bekendgemaakt, maar ik betwijfel of er iets zal veranderen. Ik maak mij dus geen zorgen. Ook de mensen binnen het team en binnen Red Bull, met wie ik gesproken heb, zijn er zeker van dat ik bij Toro Rosso blijf rijden."

De Amerikaanse coureur hoopt zich ook komend seizoen verder te ontwikkelen in de koningsklasse van de autosport. "Mijn eerste seizoen verliep erg goed, vergeleken met de debuutseizoenen van veel andere coureurs. Ik heb nu een jaar ervaring. Dat is erg belangrijk, want ik heb nu een voet tussen de deur. Ik hoop dat ik van mijn ervaring kan profiteren en mij naar voren kan vechten op de grid."