Beckham beslist in maart

David Beckham zal in maart een beslissing nemen over zijn toekomst. De middenvelder van Real Madrid kan een nieuw tweejarig contract tekenen in de Spaanse hoofdstad, maar ook andere Europese topclubs azen op hem.

"Op dit moment voeren we alleen serieuze gesprekken met Real", aldus Simon Oliveira, de woordvoerder van Beckham, vandaag tegenover de BBC.

Beckham is al geruime tijd met Real in gesprek. Het eigendom van zijn beeldrechten zou een van de knelpunten vormen. De Engelsman wil die rechten volledig in bezit hebben, terwijl ze nu nog voor vijftig procent aan Real toebehoren. "Salaris en beeldrechten zijn belangrijk, maar ze zijn niet doorslaggevend. David zal een beslissing nemen op sportieve gronden," aldus aldus Oliveira.

Oliveira wees de geruchten over een vertrek in de winterstop resoluut van de hand. "David wil een belangrijke rol spelen voor Real Madrid in de tweede helft van het seizoen. En voor de beslissing over het nieuwe contract neemt hij rustig de tijd. Het wordt immers het laatste grote contract in zijn loopbaan."