Cassano mag weg bij Real Madrid

Real Madrid heeft zijn Italiaanse spits Antonio Cassano geadviseerd een andere club te zoeken. De technische staf is Cassano zijn gebrek aan discipline en teamspirit beu aldus Spaanse sportblad AS. Zaakwaarnemer Guiseppe Bozzo beweert echter van niets te weten.

Cassano maakte in januari dit jaar voor vijf miljoen euro de overstap van AS Roma naar Real Madrid. Hij slaagde er niet in een basisplaats af te dwingen. Dat stak bij de Italiaan, die steeds nadrukkelijker het conflict zocht. In oktober werd hij beboet wegens een gebrek aan discipline. Zijn gedrag is echter niet veranderd.

"Zowat iedereen heeft genoeg van zijn wisselvallig humeur", weet het Spaanse sportblad AS te melden. Trainer Fabio Capello en sportdirecteur Pedja Mijatovic willen dat Cassano tijdens de winterstop een andere ploeg zoekt.

Mijatovic liet in zich in AS in duidelijke bewoordingen uit: "Alles hangt van Cassano af. Dit seizoen heeft Capello hem vertrouwen gegeven en in het begin heeft dat gewerkt. Toen hij zijn basisplaats verloor, zijn er problemen gekomen. Het is nu noodzakelijk om een oplossing te zoeken."

Zaakwaarnemer Guiseppe Bozzo beweert echter van niets te weten. “Waar ik wil dat Cassano heengaat? Hij blijft hier in Madrid. Hij heeft niet de intentie om weg te gaan”.

AS Roma en AC Milan hebben inmiddels hun interesse bekendgemaakt voor Cassano. Zijn hoge salaris, 4 miljoen euro per jaar, zou een struikelblok kunnen zijn.