Definitief besluit ronde 7

Eerder meldden we al dat de punten van ronde 7 van de Voetbalmanager niet in orde waren. We hebben alle beschikbare opties overwogen en zijn tot een besluit gekomen.

Helaas is de enige juiste beslissing die we kunnen nemen het annuleren van ronde 7. Dit betekent dat iedereen nul punten krijgt voor die ronde. Ook het budget dat voor ronde 7 is uitgedeeld, zal dus worden geannuleerd. Hierdoor kan het dus voorkomen dat mensen nu een negatief budget hebben. Daar tegenover staat wel dat het miljoen extra budget dat we hebben gegeven, blijft staan.

Oorzaak van al deze problemen is uiteindelijk een hardwareprobleem op de server waar FOK!sport tot voor kort op draaide. Rond het uitdelen van de punten van ronde 7 is deze gesneuveld en hebben we halsoverkop een andere server moeten inrichten voor de site. Daarbij zijn enkele wijzigingen in het puntensysteem verloren gegaan, die niet meer te herstellen waren. Het is kortom voor ons onmogelijk om de juiste punten uit te delen voor ronde 7, zeker nu ronde 8 ook al gespeeld is.

Onze excuses voor de chaos die deze situatie heeft veroorzaakt. We hadden het zelf ook graag anders gezien.

Submitter:  Bron: FOK!sport