[A1GP] Van der Zande tevreden over rookietraining

Tijdens de rookiesessies op het Sepang International Circuit heeft Renger van der Zande een goede indruk achtergelaten. Hij reed respectievelijk de zesde en tiende tijd tijdens de 25 minuten durende sessies.

Hiermee toont Van der Zande wederom aan een snelle coureur te zijn die over veel potentie bezit. Van der Zande heeft zich voornamelijk bezig gehouden met het vinden van een goede set-up voor de rest van het weekend.

De omstandigheden in Maleisie zijn niet ideaal te noemen. Het kwik stijgt boven de 30 graden en het doet tropisch aan op het circuit. Desalniettemin kijkt van der Zande tevreden terug: “Een goede dag voor het team omdat we tijdens mijn twee sessies veel wijzer zijn geworden over de baan en de wagen. In de tweede sessie verloor ik wat tracktime door ons technisch ingestelde programma, maar met tweemaal een top 10 positie hebben we laten zien dat we nog steeds goed in vorm zijn. Ik weet dat er nog een hoop meer in de wagen zit, dus ik verheug me op het verdere verloop van het weekend.”