Tennisster Jelena Dokic spoorloos

Tennisster Jelena Dokic is spoorloos. Volgens de vader van de Servische is ze zelfs ontvoerd in Zagreb door haar voormalige coach Borna Bikic en diens broer Tino.

"Ik maak me veel zorgen om mijn dochter", aldus Damir Dokic dinsdag tegen de krant Kurir. "Jelena zal nooit toegeven dat ze vastgehouden wordt, maar mij is het allemaal zeer duidelijk."

"Toen Jelena na haar trainingen in Duitsland naar Zagreb ging, zei ze dat ze contact met me zou opnemen", aldus de vader van Dokic, die zich in het verleden vaak onbehoorlijk gedroeg bij toernooien van zijn dochter en zelfs geschorst is geweest door de WTA. "Ik heb nog niks van haar gehoord en volgens mij komt dat door de broers Bikic."

Servische media melden dat Tino Bikic of gaat trouwen met Dokic of dat ze een relatie hebben gehad, waar onlangs op gevoelige wijze een einde aan is gekomen. Maandag zou Dokic haar moeder hebben gebeld om te vertellen dat ze niet meer terugkwam naar Duitsland, terwijl ze een dag eerder nog zei dat ze alleen naar Zagreb ging om kleren op te halen. Dokic, de voormalig nummer vier van de wereld, is inmiddels afgezakt naar de 583ste plaats op de wereldranglijst.