Manchester United vernederd in League Cup

Afgelopen maandag was Sir Alex Ferguson twintig jaar in dienst van Manchester United. De oefenmeester beleefde echter weinig plezier aan zijn twintigjarig jubileum. In de achtste finales van de League Cup verloor zijn ploeg met 1-0 van tweedeklasser Southend United.

De grote held van Southend was Freddy Eastwood, halverwege de eerste helft schoot hij een vrije trap in de kruising. De 1-0 voorsprong zou niet meer weg worden gegeven door de thuisploeg. Southend bezet de 24e en laatste plaats in de tweede divisie van Engeland.

Bij Manchester ontbraken diverse basisspelers, waaronder Edwin van der Sar. Zij kregen van Sir Alex rust, wel speelden Rooney en Ronaldo. De twee aanvallers konden een verlies van The Mancunians evenwel niet voorkomen.

Submitter: Netsplitter Bron: VI