Mike Tyson wil tegen vrouw vechten

De “Mike Tyson's World Tour” gaat vrijdag van start. De Tour, bedoeld om geld op te halen voor goede doelen, wordt volgens Tyson “erg leuk”. Bovendien verklaarde Tyson op de persconferentie vandaag dat hij zelf waarschijnlijk vier ronden in de ring te zien zal zijn. Daarnaast liet Tyson weten dat een gevecht tegen de vrouwelijke kampioen Ann Wolfe serieus tot de mogelijkheden behoort.

Mike Tyson stapt dus terug in de ring. Hij heeft zijn fans al gewaarschuwd. Veel hoeven ze niet van de voormalige kampioen te verwachten. Toch belooft Tyson een mooie show aanstaande vrijdag. Tyson zal zelf waarschijnlijk vier ronden in de ring te zien zijn. Daarnaast liet Tyson weten dat een gevecht tegen de vrouwelijke bokskampioen Ann Wolfe serieus tot de mogelijkheden behoort.

“Wolfe is een beruchte en dominante vrouw in de ring”, aldus Tyson.“Ik neem het graag tegen haar op”. Op de vraag van journalisten of hij een geintje maakte knikte Tyson van nee. “Ik maak hier geen grapjes over”.

Russ Young, de manager van Wolfe is echter duidelijk: “Dit gevecht zal nooit plaatsvinden”, aldus Young. “Ik ben verrast door de woorden van Tyson. Wolfe is veel lichter, ze zou overpowered worden door Tyson. Nee, Ann zou hier nooit aan meewerken”.

De Mike Tyson's World Tour is bedoeld om geld op te halen voor goede doelen. “Het wordt erg leuk”, zegt Tyson.“Van mij hoor je geen opruiende taal meer, ik sla niemand meer tot moes, hak niemand meer de hersens in. Die Mike Tyson bestaat niet meer”.