"RB3 grote stap voorwaarts"

Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, heeft beloofd dat de RB3 (de 2007-auto van het team) ten opzichte van de huidige RB2 een grote sprong voorwaarts zal zijn. David Coulthard leverde afgelopen weekend forse kritiek op zijn team, nadat hij in de kwalificatie niet verder kwam dan de zeventiende plaats.

"Ik denk dat je David hebt gesproken net nadat hij uit de auto was gestapt, na een zeer teleurstellende kwalificatie", zei Horner tegen ITV. "David weet dat we een heel sterk team hebben. Onder leiding van Adrian Newey hebben we een van de sterkste teams in de Formule 1." Het team staat er echter niet zo goed voor als Horner wil doen geloven: Red Bull staat slechts zevende in het constructeurs-kampioenschap.

Volgend jaar moet het beter gaan, beseft ook Horner zich. "We hebben vroeg in de zomer al besloten de huidige wagen niet meer door te ontwikkelen en ons volledig te concentreren op de ontwikkeling van de auto van volgend jaar. Die wagen zal een grote stap voorwaarts zijn", aldus de teambaas van Red Bull Racing. In 2007 racen Coulthard en Mark Webber met de RB3.