Atlético: 'Geen deal Torres'

Atlético Madrid heeft in een interview met Skysports aangegeven dat Fernando Torres nog helemaal geen deal heeft bereikt met een andere club.

Lange tijd gingen er geruchten dat de Spaanse spits al zeker was van een transfer naar Manchester United, eind dit seizoen. Er zou zelfs al een aanbetaling van zo'n ¤7,5 miljoen euro gedaan zijn door de Engelsen.

United is één van de vele Europese topclubs die achter de 22-jarige Torres aan zitten. Atlético heeft echter altijd gezegd hun wonderkind zo lang mogelijk te willen behouden. Ook zijn de mensen achter de club het beu om steeds een 'nee' te moeten verkopen aan mensen die vragen of Torres al verkocht is.

"We worden moe van deze vraag", vertelt sportdirecteur Jesus García Pitrach. "Atlético is een club die niet over geruchten spreekt, maar ik wil hier even duidelijk maken dat we geen bod van Manchester United of welke club dan ook hebben gehad. Torres heeft zojuist een nieuw contract bij ons getekend en we willen hem niet verkopen."

De spits is door dat nieuwe contract tot medio 2009 aan de club verbonden. De clausule die betaald moet worden om het contract te ontbinden is gestegen van ¤ 41 miljoen euro naar ¤ 90 miljoen euro. Afgelopen week kwam El Nińo nog negatief in het nieuws toen hij in de stadsderby met Real Madrid verdediger Sergio Ramos een rode kaart aansmeerde.