'Het was logisch als Luinge had gefloten'

Na afloop werd er lang over nagepraat, de beenbreuk van Stefan Postma. In de 57e minuut van de wedstrijd kwam Postma zijn doel uit om de doorgebroken Arouna Kon af te stoppen. Bij dat duel kwam Postma's been ongelukkig hard in botsing met het been van Kon

Keeper Postma liep in de wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV een dubbele beenbreuk op. In het Algemeen Dagblad verklaard de doelman: ”Wat er precies gebeurde, kan ik me niet herinneren. Maar nog voordat ik op de grond kwam, wist ik dat het been gebroken was.”

Nadat de ADO-goallie met de beenbreuk op het veld lag scoorde PSV via Diego Tardelli de 0-1, dit ondanks dat de ADO-spelers verzochten het spel te onderbreken. In het AD zegt Postma dat ‘hij het logisch had gevonden als Luinge had afgefloten’.

Zijn trainer, Frans Adelaar deelt deze mening:.”Onze spelers hebben hem duidelijk gemaakt dat er iets aan de hand was. Na de eerste actie heeft Bosschaart in woord en gebaar geappelleerd bij de scheidsrechter, dat er een collega kermend van de pijn op de grond lag. Laat ik het zo zeggen: Luinge heeft de mogelijkheid gehad om het spel dood te leggen. Maar deed het niet”, aldus de oefenmeester.